Tuesday 10 June 2008

strawberry fields forever

léto = jahody

tahle rovnice je snad úplně jasná x) pravý léto, nebo spíš červen a konec školního roku začíná teprve ve chvíli, kdy začnou zrát jahody. A ty se daj dělat a nekonečně moc způsobů:


jahody hned utržený, jahody právě vytažený z ledničky, jahody s cukrem, jahody se šlehačkou, jahody s cukrem a šlehačkou, jahody se salkem, jahody se smetanou, rozmačkaný jahody, rozmačkaný jahody se salkem, rozmačkaný jahody se smetanou, jahodová dřeň, jahodová dřeň s tekutym grankem, jahodový košíčky, jahodovej piškotovej dort s pudingem a smetanou, jahodovej štrúdl, cookies s jahodama a šleačkou, vdolečky s jahodama, čokoládovej dort s jahodama a smetanou, jahodovej sendvič s gumovejma medvídkama, jahodovej špíz s jakýmkoli dalším ovocem, jahodovej míša dort, jahodovej koktejl, jahodovej sirup, jahodový limonáda, jahodová zmrzlina, bílej jogurt s jahodama a horký jahody se zmrzlinou. A to je asi tak všechno x)


jenomoe jak mám stihnout tohle všechno ochutnat, když jahody jsou nejlepší jen tři tejdny v roce??? x( Na tohle bych potřebovala znát odpověď.

5 comments:

Agnes said...

Máš na to v průměru tak 70 let :D. Tak do 5 let to ještě nezvládáš :D a od 70 už to nezvládáš :D.

Naughty girl said...

Wau :-D tak po přečtení tohoto článku mi jen kapou sliny :-D chudák můj keyboard :-D a ten obrázek... MŇAM

Anonymous said...

neznám dokonalejší a sladší ovoce než jsou jahodyyyy......a děláš mi Zuzy chutě...takže díky babiččině včerejší návštěvě s lavorem jahod, jdu ukuchtít nějakej jahodovej supr trupr drink:)

Anonymous said...

vubec ne beatles. a vubec ne forrest gump:-D vidim ze starsi sestra ma vliv;-)

Anonymous said...

máš absolutně úžasný plány.. :D