Thursday 12 June 2008

koukej, jak zaparkovali naši chlupatí kamarádi

Vidíte je? (možná, že ne, ale to jedině proto, že je ten obrázek tak maličkej a rozmazanej)
A tyhlecti cápci nám maj "pomáhat a chránit".
A přitom ani neuměj zaparkovat *47* xD

Dnešek byl vůbec nějak akční, ale všichni pravidelní čtenáři mejch výlevů se ho účastnili, takže nemá moc smysl ho popisovat.

Jenomže já jsem od přírody škodolibej člověk, takže vám to sem napíšu i tak xP

V 8:40 (zrovna když jsme tak procítěně pěli Je l'aime à mourir xD) začal zvonit zvonek, což znamená jediné: POPLACH!!!, a všichni jsme byli donuceni se pakovat ven, kde jsme necelou hodinu stepovali (né jako stepovali, ale jako čekali xD), klepali zimou a hráli žabičky.

Tu hru znáte, ne? Tři sta stop, žabičky hop, skok, stop! a pak si všichni šlapou na nohy xD

S tím poplachem to nakonec vůbec nebylo tak žhavý, jestli se teda odedneška nehasí prázdnejma hadicema xD V podstatě šlo o to, že přijelo asi 5 hasičskejch aut (to historický z Huti mělo šťávu x), vyskákal z nich kotel hasičů a začali po naší škole hrát bojovku s názvem Najdi si svého studenta. Pár lidí totiž dostalo za úkol se při planým poplachu někam schovat a hasiči je měli co nejrychleji najít, stabilizovat a tak.

A jak to dopadlo? Petr by uhořel, protože ho našli až po tři čtvrtě hodině.

A přitom každej, kdo by zpanikařil při požáru ve škole, by se šel schovat do třetí kabinky na holčičích záchodech v prvním patře x))

5 comments:

Agnes said...

no néé asi xD

Naughty girl said...

To doufám, že to tam nezlikvidujete :-D a když už, tak aspoň ať něco zbyde, ať mám taky co likvidovat :-D. Pak napísej jaký to tam bylo :-)

Naughty girl said...

U nás ve třídě jsme to trochu upravili :-D místo "pomáhat a chránit" na "buzerovat a mlátit". Já bych si někdy takový nácvik požáru dala i dobrovolně... kdyby to bylo místo hodiny němčiny, chemie či fyziky, tak proč ne :-D

Anonymous said...

tu fotku můžeš poslat do snídaně s novou. maj tam takovou rubriku, snad dopravní info, kam zapálení posluchači a diváci posílají své mnohdy (ne)zábavné fotografie z českých silnic a dálnic. tahle by je určitě pobavila

Elis said...

jj poplach a žabičky stály za to :D a můj svetr -Afélka taky nebyl zas tak odvěci
A teď sjem si uvědomila, víš jak má Petr na spolužácích že umřel? Po tomhle dni, už to je skoro pravda :(:D